Over ons

Wij, van PYR Candles, hebben een passie: kaarsen maken. Geen normale chemische paraffinekaarsen maar milieubewuste, biologische kaarsen gemaakt van sojabonen. Sojakaarsen zijn gemaakt van sojabonen, een natuurlijke, biologisch afbreekbare en hernieuwbare bron. Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffinekaarsen. De sojakaarsen van PYR Candles produceren niet of nauwelijks zwarte roet zoals normale paraffine kaarsen. In deze zwarte roet zitten kankerverwekkende stoffen, zoals benzeen en dus heel slecht voor je gezondheid. Met kaarsen van PYR Candles heb je hier geen last van en kun je verantwoord je kaarsen branden

Eigen kaarsenlijn beginnen?

Wil jij je eigen kaarsenlijn beginnen maar heb je nog geen idee hoe? Neem dan snel contact op via info@pyrcandles.nl. Wij begeleiden jou van A tot en met Z. Van design tot verpakking, van lontgrootte tot de beste parfums. Zowel voor grote bedrijven als voor startups.
Je kunt het zo gek niet bedenken en wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op door ons een mail te sturen naar info@pyrcandles.nl.